Private dining / Catering

De tijd nemen. Dat is wellicht het allerbelangrijkste ‘ingrediënt’ in de Indonesische keuken. Een keuken die bekend staat om zijn vele specifieke kruiden. De smaakbeleving waarvoor de kruiden zorgen, komt tot volle uiting als zij de kans krijgen om goed in te trekken in de groente, het vlees of de vis. Vaak zijn gerechten een dag later nóg intenser van smaak.

PERSOONLIJK
Boudewijn, chef kok en eigenaar van Toko BoCo, maakt graag persoonlijk kennis met jou voordat hij voor jou en je gasten gaat koken.
Boudewijn: “Als ik gevraagd wordt voor een private dining of catering in de prive sfeer, dan maak ik altijd een afspraak met de gestvrouw/-heer. In een persoonlijk gesprek leer ik de mensen kennen en hoor ik voor watvoor gelegenheid ik moet koken, wie de gasten zijn etc. etc. samen komen we dan tot een goed menu dat past bij de gelegenheid en de gastvrouw/-heer. Ik kook met passie en als ik mij kan inleven dan maak ik mij niet druk over het resultaat. Dat goede gevoel hebben we beiden na zo’n gesprek.”

Toko BoCo is partner van Kookkado.nl, de nieuwste giftcard in Nederland. Met de Kookkado giftcard kan je Boudewijn inhuren voor private dining.

Bij de private dining nemen we ons eigen servies en pannen mee.
De meeste voorbereidingen voor het diner zijn al gedaan. Alleen het ‘afkoken’ van de gerechten wordt ter plekke gedaan. Als we vertrekken dan is de keuken spic and span. Boudewijn kijkt graag naar de mogelijkheden om uw privé-feest of uw bedrijfsevenement een verrassende invulling te geven. Dit kan gaan van het serveren van kleine hapjes, tot een walking dinner en van een diner voor een klein gezelschap tot catering van een grote groep mensen. Ook zijn de overige concepten van Toko BoCo inzetbaar: M-EAT en Toko BoCo On Tour.

Boudewijn hecht aan persoonlijke contacten en wilt graag, samen met u, verder kijken dan een buffet alleen. De invulling van het buffet is belangrijk, welke gerechten wel en welke niet. In overleg kan Boudewijn het buffet openen en toelichten.
Tijdens de private dining sessies stemt Boudewijn van te voren af welke inbreng hij heeft tijdens de avond, want de anekdotes en belevenissen van Boudewijn vullen uw avond op een luchtige wijze.
Op de reviews pagina kunt u de ervaringen van anderen lezen.