Reviews

Zelf een review schrijven? Klik dan hier.

Grote klasse, zeer geslaagd!

Wij zochten een cateraar die 3 maaltijden per dag kon bezorgen voor de dagen op en rondom Kerst en Oud en Nieuw 2017/2018. Gezien het grote aantal personen en daarbij ook de diverse wensen (halal/vegetarisch/veganistisch/allergieën etc.) hebben we een gesprek gehad met Boudewijn. Boudewijn liet ons wat proeven en dit overtuigde ons meteen, waarop we niet verder zijn gaan zoeken.

Boudewijn was alle dagen keurig op tijd en had alles tot in de puntjes geregeld.
Het geleverde eten was echt top! Zeer uitgebreid, vers, lekker en authentiek. Meerdere collega’s complimenteerden Boudewijn met de goede kwaliteit van het eten. Elke dag kregen we een ander heerlijk gerecht geserveerd.

Toko Boco heeft zijn naam definitief gevestigd binnen het bureau. We zouden in de toekomst graag weer gebruik willen maken van de diensten van Boudewijn. Grote klasse!

Politie Utrecht Centrum
3 januari 2018

Gastvrij genieten!

Voor ons bedrijf hebben we met circa 35 man heerlijk mogen genieten van de kookkunsten van Toko Boco!

Wat allereerst in positieve zin opviel was de positieve instelling van Boudewijn. Goed advies, ook meedenken over de juiste samenstelling van een passend menu en ook voor vegetariërs en allergieën had hij goede alternatieven.

Het eten zelf was echt genieten. Een lopend buffet met een heerlijke keus aan lekkernijen. Echt zoals je hoopt dat de Indische keuken zal smaken, je proeft de liefde voor het vak. Boudewijn heeft ter plekke nog flensjes met Peking eend staan draaien voor het personeel, over behulpzaamheid gesproken.

Niets dan positiefs over deze gastheer en een aanrader voor iedereen die van Bourgondisch genieten houdt.

Hans de Jong
4 december 2017

Een heerlijk buffet bij oma thuis!

Oma werd 90 jaar en zij houdt enorm van Indisch eten. Mijn vrouw had al een aantal keer op werk genoten van het Indisch eten van Toko Boco en suggereerde dat wij zijn catering zouden inhuren bij oma thuis. En zo geschiedde.. wij hebben allemaal heerlijk gegeten en oma vond het fantastisch. Speciaal voor oma zat er ook bami bij. Mijn schoonzus is erg allergisch voor schaal en schelpdieren maar dat was geen probleem. Ze kon voor de afwisseling van alles meegenieten! Hij heeft de vegetariërs verrast met een zeer smakelijke gado gado.
We hebben een mooie avond gehad en ik kan het iedereen aanraden!

Morten T
5 november 2017

De kookworkshop; een aanrader!

Wij hebben met alle collega’s van NIBHV een heerlijk Indonesisch buffet gemaakt.
Boudewijn is een geweldige gastheer met aandacht voor de mensen én voor wat wij maakten (“hebben jullie al geproefd”?).
Hij legt goed uit, leert je veel (ongelooflijk hoeveel rode pepers er in een gerecht gaan), en schuift gezellig aan bij het eten.
Het was goed verzorgd en een relaxte sfeer.
Boudewijn, wij hebben een fantastische avond gehad en heerlijk gegeten.
Bedankt!

Het NIBHV team
26 oktober 2017

Geweldig eten en zoveel meer…

28 mei 2017 overleed onze (schoon)vader. Dat zijn afscheid bijzonder moest zijn, stond voor ons (kinderen) als een paal boven water. Zoals hij het wilde, hebben we tijdens zijn afscheid zijn leven gevierd met een goed wijntje en lekker eten.
En zo verzorgde Boudewijn een geweldig Indonesisch buffet èn een geschikte locatie voor de 80 aanwezigen. Maar niet alleen dat, hij was er voor ons met zijn armen om ons heen en zijn hart van goud. We kijken terug op een heel bijzonder afscheid. Dank je wel Boudewijn voor jouw goede zorgen, die zoveel verder reiken dan catering alleen.

Daan en Sanne Lacor
18 oktober 2017

Meer dan eten alleen: ZEN en nasi

Vrijdag de 13-e , dat beloofde wat en jawel.. Nijmegen, Hap & Stap festival…voor een lege wei doordat er geen reclame was gemaakt, met uitzicht op teveel hamburger-met-frietkramen, …daar speelden wij met onze band , De Rekening de eerste set , toen er ook nog eens een knokpartij uitbrak tussen teleurgestelde standhouders en de organisatie, waarna het festival meteen werd afgelast …Dus toch vrijdag de 13-e! Alleen uit een kleine caravan ergens opzij van de rest klonk nog applaus voor ons: Toco Boco !! Om niet als alle anderen daar te kijken naar wat er niet was, maar er wat van te maken op het goede moment..kwam Boudewijn uit zijn keukentje en trakteerde ons op nasi, gewoon voor niks…dat kennen we niet meer in Nederland. Boudewijn bedankt voor de heerlijk nasi, maar vooral ook voor je getoonde veerkracht en levenskunst.
Namens De Rekening, Bart

Bart Beek
15 oktober 2017

Altijd smullen!

Met veel passie voor het heerlijke Indonesische eten bereidt Boudewijn altijd de lekkerste gerechten voor ons bedrijf!

Iedereen, zonder uitzondering, geniet altijd van het heerlijk buffet met veel variatie en zeker ook voor de vegetariërs onder ons is het altijd een feestje!

Ik beveel iedereen aan het buffet van Boudewijn te proberen, dan weet ik zeker dat je niet meer anders wilt!

Madelon Voshaart
28 september 2017

Fantastisch authentiek buffet

Vanwege de Indonesische roots van Merel en de goede ervaringen die wij met de kookkunsten van Boudewijn hadden kwamen wij ook voor de verzorging van ons bruiloftsdiner uit bij Toko-BoCo! Boudewijn heeft een geweldig buffet voor 70 personen bereid en iedereen was lyrisch over de smaak van zijn gerechten. De 91 jarige Indonesische oma van Merel gaf aan dat de nasi kuning net zo smaakte als dat haar oma het bereidde. Na afloop kwamen meerdere gasten langs ons om ons te complimenteren met de goede smaak :)! Behalve een goede kok is Boudewijn een fantastisch mens. De tijd en aandacht die hij gestopt heeft in de voorbereiding was super. Boudewijn is een vakman met passie voor eten en mensen. Dat proef je, dat zie je en dat maakt mensen blij!

Benjamin & Merel
20 september 2017

Fantastic

It was fantastic

Sebestyén Csorba
30 augustus 2017

Great flavors

Really delicious, and also could find some yummy spicy sauces. I enjoyed your dishes very much this second time too. The beef was outstanding, so I hope I will not miss you next year at lake Balaton. I’d love to taste them with even more fire.

Rábel, István
29 augustus 2017

Delicious!

On our company event the buffet was served by Toko BoCo. All food was really fresh and delicious. The variety was nice, I think everyone could find nice food no matter what diet preferences people had. Thanks a lot and good luck 🙂

Alena Fedasenka
29 augustus 2017

Heerlijk gegeten!

Bedankt voor het heerlijke eten dat je weer voor onze grote groep hebt gemaakt. We hebben genoten en ik kan Toko BoCo warm aanbevelen!

Freek de Bruijn
29 augustus 2017

Heerlijk buffet

Bedankt Boudewijn, voor het heerlijke eten op onze internationale bijeenkomst. Na veel jaren hebben we eindelijk iets gevonden waar iedereen blij van werd!

Petra Kooiman
29 augustus 2017

Met ons bedrijf hebben we

Met ons bedrijf hebben we nu al 2x genoten van een heerlijk Indonesisch buffet voor onze hele afdeling (+/-100 personen). Onze collega’s kwamen uit Nederland, Duitsland en Hongarije en allen hebben genoten.

Ook met dieetwensen werd goed rekening gehouden. De vegetariërs genoten van een heerlijke gado gado, die de vleeseters een beetje jaloers maakte. Gelukkig was er genoeg dat ook zij dit konden proeven 🙂

Ik kan het iedereen aanraden!

Jalitha Wills
29 augustus 2017

Heerlijk Indonesisch buffet. Topavond.

Gisteravond heb ik heerlijk genoten met fijn gezelschap van een authentiek indonesisch buffet. Boudewijn is een geweldig goede gastheer en weet er een topavond van te maken. Fantastisch gegeten, fijne sfeer. Ik kom gauw een keer terug.

Robert de Vries

Robert
17 augustus 2017

Eindelijk authentiek Indonesisch eten in Nederland.

Gisteravond in een warme gezellige ambiance voor het eerst sinds jaren de authentieke Indonesische keuken weer eens geproefd.
Zo smaakvol. Zalig vers. Met grote zorg en aandacht voor de gerechten en de gasten.
Boudewijn is een kunstenaar op dit gebied.
Dank je wel. En we komen zeker snel terug!

Koosje

Koosje
17 augustus 2017

Indonesian food at its finest.

Living in California for 8.5 years without Indonesian food is almost the same as being a prisoner. Boudewijn made an awesome variety of authentic food from Indonesia.
The cherry on top is clear..Eat as much as want for the same price!
Martijn Blijham

Martijn Blijham
11 augustus 2017

Bedrijfsfeest 10 jarig bestaan!

Voor lekker eten en gezelligheid moet je bij Boudewijn zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Afgelopen januari bestond ons bedrijf 10 jaar en dat hebben we gevierd met onze collega’s. Tijdens het feest organiseerde Toco BoCo het culinaire gedeelte met een heerlijk Indonesisch buffet. Top kwaliteit eten, iedereen was vol lof over het buffet, en Boudewijn omlijste het diner met een gezellig praatje. Helemaal super en voor herhaling vatbaar.

Bedankt!

Henk-Jan Bos

OHCB Schoonmaakdiensten
10 augustus 2017

Een onvergetelijke private geregeld

Boudewijn wij hebben ontzettend genoten van de ‘Journey Through the Oriënt” die jij hebt georganiseerd bij ons thuis vanwege ons huwelijksfeest! Alle 7 gangen waren voortreffelijk voorbereid met uiteraard een bijpassend wijntje. Mijn vrouw en ik spreken regelmatig onze vrienden en familie die zeer onder de indruk waren van je kookkwaliteiten en jou unieke manier waarop je het geheel presenteert. Want je weet ook een hele leuke ontspannen sfeer rondom de maaltijden te creëren.
Wat ons betreft ben jij de beste en de leukste Indonesische chef-kok die wij kennen!!

Gr. Denise en Ascalon

Ascalon Maharaj
10 augustus 2017

Perfect

Deze man kan koken als de beste.
Heeft voor 30 personen gekookt .
Iedereen uitermate tevreden .
Boudewijn heeft alles perfect ingevuld.
Bedankt!
Fam. van der Klooster.

jan v.d.Klooster
6 augustus 2017

Tot in de puntjes…

Het was tot in puntjes verzorgd, het eten was lekker, de muziek van Kitchen was heerlijk, de bediening was goed..!
Het was heel erg gezellig..! Boudewijn een prima concept, dit verdient herhaling en succes..!!

Cees van de Grift
24 juli 2016