Reviews

Zelf een review schrijven? Klik dan hier.

Heerlijke catering en zeer professioneel verzorgd!

Voor een groep van 20 rondom vergadering eten besteld. Ik kende het eten nog van de blauwe hap in het Nonnetje, en het was nog net zo heerlijk! Het eten werd, warm, op tijd bezorgd, weer opgehaald en het toetje (spekkoek tompouce) ter plaatse bereid. Een feestje! Bedankt en zeker voor herhaling vatbaar!

B. van DONGEN
25 maart 2024

Heerlijk gegeten!

Boudewijn heeft gekookt voor onze gasten op een feestje van 30 mensen. Hij heeft de gerechten warm aangeleverd bij ons thuis in warmhoudschalen. De gerechten waren heerlijk en hij heeft vooraf de gasten op een leuke manier verteld wat hen te wachten stond. We hebben fantastisch gegeten. Het was gevarieerd, meer dan genoeg en vooral erg lekker. Een aanrader!

Marcel de Vos
1 oktober 2023

Boudewijn serveerde ‘Geluk in bakjes’.

Afgelopen zaterdag heeft Boudewijn voor zo’n 75 gasten een fantastisch buffet neergezet. Iedereen, van jong tot oud; wel of niet bekend met Indonesisch eten, heeft heerlijk gegeten! Alle gerechten waren heerlijk op smaak, het was ruim voldoende en mooi gevarieerd. We hebben enorm veel complimenten ontvangen, of eigenlijk Boudewijn natuurlijk. Een vriend zei: ‘dit is geluk in bakjes’. En dat ben ik helemaal met hem eens. Bedankt Boudewijn, het was heerlijk en het contact prettig en gezellig! Je ziet ons zeker nog terug!

Rogier Toes
26 juni 2023

Koken met je hart ipv recept

Boudewijn heeft een geweldige bijdrage geleverd aan het Summerfest op onze school. De passie en liefde voor het bereiden van eerlijke en pure smaken met een traditie spat van hem en zijn gerechten af.

De Foodtruck is een in het oog springende oase van rust en genieten.
Twijfel niet en boek hem voor alle gelegenheden.

Dank Boudewijn.

Michel Stevens
24 juni 2023

Toko Boco

Eerlijke en bijzonder aardige man,
Komt afspraken zeer goed na.

AutoKoens
13 februari 2023

Fantastisch

Boudewijn,
Wat een mooie ervaring hadden wij met onze workshop Indonesië’s koken. Heerlijke gerechten en een chef die vol passie zijn ervaringen en kunsten deelt. Wij hebben stuk voor stuk genoten van je aanwezigheid en de gerechten.
Er was nog genoeg over om iedereen in onze gezinnen te laten proeven!
We gaan elkaar in de nabije toekomst zeker weer tegenkomen.
Bedankt voor een onvergetelijke middag. Groet Ron

Ron Geurtsen
7 februari 2023

FLO Afscheid

Beste Boudewijn, jij en je vrouw mega bedankt voor de heerlijke maaltijd die jullie serveerde tijdens het FLO afscheid van onze fijne collega/kameraad. Tevens dank voor je goede advies om de maaltijd optimaal te houden met heerlijke rijst en niet met nasi, zoals wij dat bij de Baas gewend zijn 🙂 QPO

willem hof
20 maart 2022

Geweldige kip crispy chili

Van avond weer heerlijke crispy chili, ikan bali, sajoer lodeh enz gegeten. Elke week weer een feest om van de gerechten van toko boko te mogen genieten. We kunnen toko boko op maandag op het euterpeplen nog lang niet missen. Dank, dank voor de heerlijke authentieke gerechten.

Baltesen
14 februari 2022

Fantastic Indonesian Food

The food is fantastic! It’s rich in flavour and just excellent! We live in Germany and we are enjoying it every time our friends are bringing it along! Terima Kasih banyak!

Daniela
14 januari 2022

Verrassend!

Super bedankt voor het heerlijke eten.

Groet Team Kees Smit Amersfoort

Kees Smit Tuinmeubelen Amersfoort
7 oktober 2021

Super lekkerrrr

Had deze toko al bij ons in Nieuwland zien staan dus vandaag maar voor het eerst een luxe box gehaald. Zeker niet voor het laatst het was super lekkerrrr. Mijn vrouw vind het vaak te pittig maar nu smulde zij van elk gerecht. Deze kok weet wat lekker koken is alles wordt zelf gemaakt. De sambal was pittig maar daar hou ik wel van. Dus tot een volgende x

Marco
17 april 2021

Heerlijk gegeten, iedere keer is

Heerlijk gegeten, iedere keer is het een feestje.
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Yvonne
22 februari 2021

Heerlijk indonesische gerechten

Aan het einde van het jaar 2020 willen we toch even laten weten dat wij het afgelopen jaar enorm hebben genoten van de maaltijden van Toko Boco, die elke week op maandag op het Euterpeplein in Amersfoort te vinden is in zijn foodcaravan. Dank voor al die heerlijke gerechten.

h
18 december 2020

Super verzorgde Rijsttafel de Luxe!

Via onze werkgever zijn wij verrast op een Rijsttafel de Luxe om thuis te nuttigen. Ontzettend creatief verpakt, eenvoudig op te dienen en….ontzettend lekker. Onbekend met de Indonesische keuken zijn wij blij verrast en hebben wij deze smaakvolle rijsttafel gegeten. Topper en aanrader!

Philip van der Meer
7 december 2020

Dat is pas echt genieten!

Iedere keer weer geweldig!
Heerlijk eten en duidelijk met liefde klaargemaakt door Boudewijn. Je proeft de eerlijke keuken die je normaal alleen bij de Indonesische oma’s zou verwachten
Mooi dat de echte recepten zo bewaard blijven!

Kortom als je echt lekker wilt eten: Toko BoCo!

Marcel
4 december 2020

3 woorden, ge wel dig

Boudewijn heeft op 2 maart 2020 zijn uiterste best gedaan om na 43 jaar zijn (oud) klasgenoten te plezieren met zijn kookkunst.
Mijn/onze ervaring, boven alle verwachtingen.
Het Nonnetje in Amersfoort was dan ook een uitstekende Place to bee!!!
Boudewijn, je bent de beste!

Dick Boes
6 maart 2020

Indonesische verwennerij …

Afgelopen maandag, tijdens een reünie met oud-collega’s/klasgenoten, bij zowel de lunch als het diner culinair verwend door een van ons en wel door Boudewijn himself.

Geweldig lekker gegeten en je proeft ahw de passie die Boudewijn heeft voor het bereiden van een overheerlijke, gevarieerde Indische maaltijd. Prachtig om te zien trouwens hoe hij zelf mee smult. Een betere reclame is haast niet denkbaar. Inmiddels heb ik wat vrienden en kennissen getipt, want dit soort genieten mag je gewoon niet voor jezelf houden !!

Peter Verdaasdonk
4 maart 2020

Kookkunst met een grote K

Gisteren, maandag 2 maart 2020, met een uitgelezen gezelschap 😉 de kookkunst van Boudewijn mogen proeven. Deze man is een kunstenaar en levert ongekend smakelijke Indonesische producten die de smaakpapillen strelen. Klasse!

Riens Lagewaard
3 maart 2020

Authentiek en heerlijk eten!

Begin september maakte Boudewijn met zijn Toko BoCo foodtruck zijn opwachting op ons buurtfeest. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de overheerlijke nasi rames die werd geserveerd was het een hele prettige samenwerking. Boudewijn werkt met passie en liefde, dat proef je en dat merk je ook aan de manier waarop hij in de voorbereiding communiceert en met je meedenkt. Alles is mogelijk en kan naar wens worden ingevuld. We hebben die avond veel complimenten gekregen over het geweldige echt Indonesische eten! Boudewijn bedankt! Mede door jou en je vrouw was onze avond een succes. Ik zou je zo aan iedereen aanraden en we komen snel nog eens een blauwe hap halen!

Jane
17 oktober 2019

Heerlijk eten en super service

Boudewijn (Toko BoCo) heeft op onze bruiloft het eten verzorgd. Het was heerlijk eten en veel mensen gaven complimenten over het eten. Van te voren hadden we afgesproken en besproken hoe we het kunnen inrichten. Het was prettig en we kregen na de tijd het restant aan eten mee in bakjes. Als verrassing had Boudewijn er voor gezorgd dat de ijscoman een nieuw soort ijs had gemaakt, spekkoek, speciaal voor de bruiloft!
Verder merk je door alles heen dat Boudewijn echt passie heeft voor Indonesisch eten.

Een super ervaring!

Daniel en Wilma
2 oktober 2019

Pareltje tussen de foodtrucks

Afgelopen weekend heerlijk genoten van de creaties van Toko BoCo die met hun foodtruck op het foodtruck festival bij Kasteel Kerckenbosch in Zeist stonden. Wij stonden er zelf ook met onze band, waardoor we veel hebben mogen proeven her en der. Maar Toko BoCo sprong er voor ons allen het meest bovenuit. Hun foodtruck zelf oogt misschien wat bescheiden, maar hun maaltijden zijn dat zeker niet. Kortom: een pareltje onder de foodtrucks!

De Caraband
5 juni 2019

Indonesische Kookcursus

Geweldige avond gehad!
Helemaal de smaak te pakken gekregen om zelf Indonesisch te gaan koken. Wat een enthousiasme heeft Boudewijn. We kunnen niet wachten om volgende week woensdag bij hem te gaan eten in het Nonnetje.
Wat een heerlijke gerechten.

 

(foto: Toko BoCo)

Marlies van slooten
12 maart 2019

Je proeft de passie van de kok

We hebben woensdag 6 maart gegeten bij Boudewijn. We hadden een kick off meeting met onze buitenlandse gasten.
Waarvan sommige nog nooit Indonesisch hadden gegeten. Ze vonden het heeeerlijk. Heel speciaal dat Boudewijn, de chef kok, aan tafel kwam om uit te leggen wat wat is en over zijn passie Indonesisch koken kwam vertellen.
Dat werd zeer gewaardeerd.
Mocht je in Amersfoort zijn ga dan naar t Nonnetje en ga de Blauwe Hap eten. Het is elke woensdag.

Mariska Jacobi
11 maart 2019

Heerlijk eten en topsfeer

 

Afgelopen weekend hebben we met ons gezin (8 volwassenen) mogen genieten van de culinaire en smaakvolle gerechten van Boudewijn. En weliswaar gewoon bij ons thuis. Kinderen op bed en met familie genieten van een 6 gangen diner. De pekingeend was echt overheerlijk en ieder gerecht werd geïntroduceerd met een leuk verhaal. Veel dank voor deze heerlijke avond!

Noot Toko BoCo: Het diner werd afgesloten met een Spekkoek Tompouce!!!!

Nienke
5 februari 2019

In één woord….. Heerlijk!

Het was gezellig!!!

Afgelopen zaterdag hebben wij een kerstborrel gegeven voor vrienden en familie en ons feestje was een succes, mede dankzij het heerlijke eten van Boudewijn! Inmiddels heb ik al meerdere mensen gesproken en allemaal kwamen ze terug op het eten….. Dus top geregeld!
Ook in de voorbereiding ging alles prettig, meteen even telefonisch contact om af te stemmen, een offerte op maat, ook daarna de mogelijkheid om nog wat dingen te wijzigen. Fijn ook dat we dat we tot een paar dagen ervoor het definitieve aantal gasten konden doorgeven.
Kortom: wij zijn zeer tevreden en bevelen de kookkunsten van Boudewijn aan bij iedereen die houdt van een heerlijk bord eten!

Ronald en Mireille
27 december 2018

Heerlijk Vegetarisch Indonesisch buffet

Goede ervaring. Heerlijk eten. Leuke caravan.

Pauline
20 november 2018

Beste Javaanse sate ooit gegeten

Zoals de titel al beschrijft. Vandaag bij Vorkje Prik een bord javaanse sate gegeten. Nooit eerder zo genoten van een sate gerecht! Ik zal zijn truck iig in mijn achterhoofd houden voor het geval dat! Helaas was het al op voor ik er een foto van had kunnen maken. Moet je nagaan hoe lekker 😉

Toko BoCo : Wij hadden nog een foto van de Javaanse saté ajam. Fijn om te lezen dat je de saté Top vind.?

Emine
8 juli 2018

Een TOP Oosterse ervaring

Donderdag 28 juni hebben we een ongelooflijk mooie avond gehad dankzij Boudewijn. Met het zakelijke netwerk Financials Eemland hebben we onder leiding van Boudewijn gekookt en daarna genoten.
We ‘deden’ maar liefst 5 landen aan: China, Thailand, Japan, Maleisië en Indonesië.
Boudewijn beschikt over een enorme kennis van de Oosterse keuken. Het was onder zijn leiding prima om te bereiden. Alles lag klaar en de beschrijvingen waren duidelijk.
Mooi dat hij de kennis van zijn moeders schriftje, zoals hij vertelde, met ons wilde delen.
Ik heb snel weer een nieuwe aanleiding gezocht om nog eens een avond bij Boudewijn te koken. Het is al weer geboekt.

Arie Lengkeek
5 juli 2018

Rijsttafel op zondag 17 juni bij restaurant NUL33

Hoi Boudewijn,

Ik wilde je nogmaals hartelijk bedanken voor het heerlijke buffet wat je voor ons allen hebt klaargemaakt.
Het was super.
Een ieder die ik sprak heeft genoten van het eten. Met behoorlijk wat bakjes ging menigeen naar huis. In eerste instantie durfde niemand erom te vragen.
Later was de gêne weg.
Kortom het was allemaal super, en de verse sambal pedis was ook top.
Jij hebt ertoe bijgedragen dat het feestje een succes werd. O ja mijn zoon was helemaal weg van jouw. Hij zei, mam wat een superaardige man is dat. Dat je dat maar weet !
Nou Boudewijn, het was top.
Ik zag dat je wat foto’s had gemaakt. Zou je die door kunnen mailen of whatsappen ?
Alvast bedankt.

Lieve groetjes, Fransje van der Erve. ??

Fransje van der Erve
4 juli 2018

Culinaire wereldreis

Vanavond de kookkunsten van Boudewijn mogen ervaren. In een meer dan ontspannen sfeer hebben wij genoten van een heerlijk meer-gangen diner. Leuk om het enthousiasme van Boudewijn terug te proeven in de gerechten en zijn persoonlijke belangstelling/interesse in ons gedurende de avond. Heel erg puur en oprecht. Dit wordt beslist vervolgd. Dankjewel Boudewijn en zeker ook een pluim voor de bediening!

Ron Landzaat
28 maart 2018

Food for Thought Keuzedeel Aziatische keuken

Beste Boudewijn,

Bedankt voor jou leuke workshop tijdens de Expodix van de Hotelschool Amersfoort.
Een van jouw recepten was een inspiratie voor onze studenten die op dit moment het Keuze deel Aziatische keuken doorlopen.
Ik stel gewoon de vraag, mogen wij dit receptuur zodat de toekomstige koks hier heerlijk mee aan de slag kunnen?

Groet, Pieter van der Kooij
Docent Consumptieve Technieken

Pieter van der Kooij
27 maart 2018

Grote klasse, zeer geslaagd!

Wij zochten een cateraar die 3 maaltijden per dag kon bezorgen voor de dagen op en rondom Kerst en Oud en Nieuw 2017/2018. Gezien het grote aantal personen en daarbij ook de diverse wensen (halal/vegetarisch/veganistisch/allergieën etc.) hebben we een gesprek gehad met Boudewijn. Boudewijn liet ons wat proeven en dit overtuigde ons meteen, waarop we niet verder zijn gaan zoeken.

Boudewijn was alle dagen keurig op tijd en had alles tot in de puntjes geregeld.
Het geleverde eten was echt top! Zeer uitgebreid, vers, lekker en authentiek. Meerdere collega’s complimenteerden Boudewijn met de goede kwaliteit van het eten. Elke dag kregen we een ander heerlijk gerecht geserveerd.

Toko Boco heeft zijn naam definitief gevestigd binnen het bureau. We zouden in de toekomst graag weer gebruik willen maken van de diensten van Boudewijn. Grote klasse!

Politie Utrecht Centrum
3 januari 2018

Gastvrij genieten!

Voor ons bedrijf hebben we met circa 35 man heerlijk mogen genieten van de kookkunsten van Toko Boco!

Wat allereerst in positieve zin opviel was de positieve instelling van Boudewijn. Goed advies, ook meedenken over de juiste samenstelling van een passend menu en ook voor vegetariërs en allergieën had hij goede alternatieven.

Het eten zelf was echt genieten. Een lopend buffet met een heerlijke keus aan lekkernijen. Echt zoals je hoopt dat de Indische keuken zal smaken, je proeft de liefde voor het vak. Boudewijn heeft ter plekke nog flensjes met Peking eend staan draaien voor het personeel, over behulpzaamheid gesproken.

Niets dan positiefs over deze gastheer en een aanrader voor iedereen die van Bourgondisch genieten houdt.

Hans de Jong
4 december 2017

Een heerlijk buffet bij oma thuis!

Oma werd 90 jaar en zij houdt enorm van Indisch eten. Mijn vrouw had al een aantal keer op werk genoten van het Indisch eten van Toko Boco en suggereerde dat wij zijn catering zouden inhuren bij oma thuis. En zo geschiedde.. wij hebben allemaal heerlijk gegeten en oma vond het fantastisch. Speciaal voor oma zat er ook bami bij. Mijn schoonzus is erg allergisch voor schaal en schelpdieren maar dat was geen probleem. Ze kon voor de afwisseling van alles meegenieten! Hij heeft de vegetariërs verrast met een zeer smakelijke gado gado.
We hebben een mooie avond gehad en ik kan het iedereen aanraden!

Morten T
5 november 2017

De kookworkshop; een aanrader!

Wij hebben met alle collega’s van NIBHV een heerlijk Indonesisch buffet gemaakt.
Boudewijn is een geweldige gastheer met aandacht voor de mensen én voor wat wij maakten (“hebben jullie al geproefd”?).
Hij legt goed uit, leert je veel (ongelooflijk hoeveel rode pepers er in een gerecht gaan), en schuift gezellig aan bij het eten.
Het was goed verzorgd en een relaxte sfeer.
Boudewijn, wij hebben een fantastische avond gehad en heerlijk gegeten.
Bedankt!

Het NIBHV team
26 oktober 2017

Geweldig eten en zoveel meer…

28 mei 2017 overleed onze (schoon)vader. Dat zijn afscheid bijzonder moest zijn, stond voor ons (kinderen) als een paal boven water. Zoals hij het wilde, hebben we tijdens zijn afscheid zijn leven gevierd met een goed wijntje en lekker eten.
En zo verzorgde Boudewijn een geweldig Indonesisch buffet èn een geschikte locatie voor de 80 aanwezigen. Maar niet alleen dat, hij was er voor ons met zijn armen om ons heen en zijn hart van goud. We kijken terug op een heel bijzonder afscheid. Dank je wel Boudewijn voor jouw goede zorgen, die zoveel verder reiken dan catering alleen.

Daan en Sanne Lacor
18 oktober 2017

Meer dan eten alleen: ZEN en nasi

Vrijdag de 13-e , dat beloofde wat en jawel.. Nijmegen, Hap & Stap festival…voor een lege wei doordat er geen reclame was gemaakt, met uitzicht op teveel hamburger-met-frietkramen, …daar speelden wij met onze band , De Rekening de eerste set , toen er ook nog eens een knokpartij uitbrak tussen teleurgestelde standhouders en de organisatie, waarna het festival meteen werd afgelast …Dus toch vrijdag de 13-e! Alleen uit een kleine caravan ergens opzij van de rest klonk nog applaus voor ons: Toco Boco !! Om niet als alle anderen daar te kijken naar wat er niet was, maar er wat van te maken op het goede moment..kwam Boudewijn uit zijn keukentje en trakteerde ons op nasi, gewoon voor niks…dat kennen we niet meer in Nederland. Boudewijn bedankt voor de heerlijk nasi, maar vooral ook voor je getoonde veerkracht en levenskunst.
Namens De Rekening, Bart

Bart Beek
15 oktober 2017

Altijd smullen!

Met veel passie voor het heerlijke Indonesische eten bereidt Boudewijn altijd de lekkerste gerechten voor ons bedrijf!

Iedereen, zonder uitzondering, geniet altijd van het heerlijk buffet met veel variatie en zeker ook voor de vegetariërs onder ons is het altijd een feestje!

Ik beveel iedereen aan het buffet van Boudewijn te proberen, dan weet ik zeker dat je niet meer anders wilt!

Madelon Voshaart
28 september 2017

Fantastisch authentiek buffet

Vanwege de Indonesische roots van Merel en de goede ervaringen die wij met de kookkunsten van Boudewijn hadden kwamen wij ook voor de verzorging van ons bruiloftsdiner uit bij Toko-BoCo! Boudewijn heeft een geweldig buffet voor 70 personen bereid en iedereen was lyrisch over de smaak van zijn gerechten. De 91 jarige Indonesische oma van Merel gaf aan dat de nasi kuning net zo smaakte als dat haar oma het bereidde. Na afloop kwamen meerdere gasten langs ons om ons te complimenteren met de goede smaak :)! Behalve een goede kok is Boudewijn een fantastisch mens. De tijd en aandacht die hij gestopt heeft in de voorbereiding was super. Boudewijn is een vakman met passie voor eten en mensen. Dat proef je, dat zie je en dat maakt mensen blij!

Benjamin & Merel
20 september 2017

Fantastic

It was fantastic

Sebestyén Csorba
30 augustus 2017

Great flavors

Really delicious, and also could find some yummy spicy sauces. I enjoyed your dishes very much this second time too. The beef was outstanding, so I hope I will not miss you next year at lake Balaton. I’d love to taste them with even more fire.

Rábel, István
29 augustus 2017

Delicious!

On our company event the buffet was served by Toko BoCo. All food was really fresh and delicious. The variety was nice, I think everyone could find nice food no matter what diet preferences people had. Thanks a lot and good luck 🙂

Alena Fedasenka
29 augustus 2017

Heerlijk gegeten!

Bedankt voor het heerlijke eten dat je weer voor onze grote groep hebt gemaakt. We hebben genoten en ik kan Toko BoCo warm aanbevelen!

Freek de Bruijn
29 augustus 2017

Heerlijk buffet

Bedankt Boudewijn, voor het heerlijke eten op onze internationale bijeenkomst. Na veel jaren hebben we eindelijk iets gevonden waar iedereen blij van werd!

Petra Kooiman
29 augustus 2017

Met ons bedrijf hebben we

Met ons bedrijf hebben we nu al 2x genoten van een heerlijk Indonesisch buffet voor onze hele afdeling (+/-100 personen). Onze collega’s kwamen uit Nederland, Duitsland en Hongarije en allen hebben genoten.

Ook met dieetwensen werd goed rekening gehouden. De vegetariërs genoten van een heerlijke gado gado, die de vleeseters een beetje jaloers maakte. Gelukkig was er genoeg dat ook zij dit konden proeven 🙂

Ik kan het iedereen aanraden!

Jalitha Wills
29 augustus 2017

Heerlijk Indonesisch buffet. Topavond.

Gisteravond heb ik heerlijk genoten met fijn gezelschap van een authentiek indonesisch buffet. Boudewijn is een geweldig goede gastheer en weet er een topavond van te maken. Fantastisch gegeten, fijne sfeer. Ik kom gauw een keer terug.

Robert de Vries

Robert
17 augustus 2017

Eindelijk authentiek Indonesisch eten in Nederland.

Gisteravond in een warme gezellige ambiance voor het eerst sinds jaren de authentieke Indonesische keuken weer eens geproefd.
Zo smaakvol. Zalig vers. Met grote zorg en aandacht voor de gerechten en de gasten.
Boudewijn is een kunstenaar op dit gebied.
Dank je wel. En we komen zeker snel terug!

Koosje

Koosje
17 augustus 2017

Indonesian food at its finest.

Living in California for 8.5 years without Indonesian food is almost the same as being a prisoner. Boudewijn made an awesome variety of authentic food from Indonesia.
The cherry on top is clear..Eat as much as want for the same price!
Martijn Blijham

Martijn Blijham
11 augustus 2017

Bedrijfsfeest 10 jarig bestaan!

Voor lekker eten en gezelligheid moet je bij Boudewijn zijn, daar is geen twijfel over mogelijk. Afgelopen januari bestond ons bedrijf 10 jaar en dat hebben we gevierd met onze collega’s. Tijdens het feest organiseerde Toco BoCo het culinaire gedeelte met een heerlijk Indonesisch buffet. Top kwaliteit eten, iedereen was vol lof over het buffet, en Boudewijn omlijste het diner met een gezellig praatje. Helemaal super en voor herhaling vatbaar.

Bedankt!

Henk-Jan Bos

OHCB Schoonmaakdiensten
10 augustus 2017

Een onvergetelijke private geregeld

Boudewijn wij hebben ontzettend genoten van de ‘Journey Through the Oriënt” die jij hebt georganiseerd bij ons thuis vanwege ons huwelijksfeest! Alle 7 gangen waren voortreffelijk voorbereid met uiteraard een bijpassend wijntje. Mijn vrouw en ik spreken regelmatig onze vrienden en familie die zeer onder de indruk waren van je kookkwaliteiten en jou unieke manier waarop je het geheel presenteert. Want je weet ook een hele leuke ontspannen sfeer rondom de maaltijden te creëren.
Wat ons betreft ben jij de beste en de leukste Indonesische chef-kok die wij kennen!!

Gr. Denise en Ascalon

Ascalon Maharaj
10 augustus 2017

Perfect

Deze man kan koken als de beste.
Heeft voor 30 personen gekookt .
Iedereen uitermate tevreden .
Boudewijn heeft alles perfect ingevuld.
Bedankt!
Fam. van der Klooster.

jan v.d.Klooster
6 augustus 2017

Tot in de puntjes…

Het was tot in puntjes verzorgd, het eten was lekker, de muziek van Kitchen was heerlijk, de bediening was goed..!
Het was heel erg gezellig..! Boudewijn een prima concept, dit verdient herhaling en succes..!!

Cees van de Grift
24 juli 2016