M-EAT ®

M-EAT® is een eet-voorstelling waar genieten van smaakvolle gerechten en lekkere muziek net zo belangrijk zijn als gezelligheid en elkaar ontmoeten.

Op een ongedwongen manier maak je kennis met chefkok en gastheer Boudewijn Coert van Toko BoCo.

En hij op zijn beurt met jou.

Journey through the Orient’ is de eerste van vele culinaire reizen die Toko BoCo in het M-EAT® concept te bieden heeft.

Hij neemt je mee op reis naar de keuken waarvan zijn hart gaat kloppen; die van Azië. Naast een overheerlijke meergangen-diner geniet je van leuke anekdotes, mooie verhalen, aanstekelijke grappen en relaxte feel good muziek.

 

Journey through the Orient

De eetreis van Boudewijn Coert’s Toko BoCo neemt je mee naar Azië. Je leert de pure Aziatische keuken kennen, die van generatie op generatie is doorgegeven. Geniet van verse, smaakvolle ingrediënten en verrassende combinaties!

Wat je krijgt is een 7 gangen diner met een selectie van de lekkerste gerechten uit het verre Oosten, we hebben een live bandje die akoestisch nummers speelt van de M-EAT Muzieklijst. Je kan bij je reservering een verzoeknummer aanvragen uit deze lijst.

De avond wordt gehost door de chef, die de avond aan elkaar praat met anekdotes over het eten en zijn roots. Daarnaast hebben we het over de actualiteit en over jou, want jij bent onze gast en staat in het middelpunt deze avond.

Tickets voor de M-EAT® eet-voorstellig “Journey through the Orient” koop je via deze website of onze facebookpagina. Voor €49,50 p.p. heb je een complete avond uit. Wat er niet bij inbegrepen is, is de drank. Die wordt die avond apart afgerekend.

 

M-EAT = Muziek

Een belangrijk onderdeel van de eet-voorstelling is de muziek. Net als eten zorgt muziek voor gezelligheid en saamhorigheid. De band speelt volledig akoestisch en brengt uitgekookte pop evergreens. Extra bijzonder is dat jij vooraf de gelegenheid hebt om uit de M-EAT Muzieklijst een nummer te kiezen dat voor jou een speciale betekenis heeft. Wil je kans maken om jouw liedje te horen, dan moet je wel aangeven waarom het zo bijzonder voor je is. Boudewijn en zijn team zullen hun uiterste best doen om jouw nummer te laten horen.
 

Tickets

Trek gekregen in de bijzondere en overheerlijke eet-voorstelling M-EAT?

Kies een eet-voorstelling en koop je ticket(s).

Je kunt ook aangeven welk nummer uit onze M-EAT Muzieklijst je die avond graag zou willen horen. Als je nog geen nummer gekozen hebt, kijk/luister dan nog even hier voor de verschillende playlists die er voor de eet-voorstellingen zijn.

Vergeet niet op de avond van de eet-voorstelling het ticket mee te nemen. 😉