Toko BoCo On Tour

Met ‘Toko BoCo On Tour’ speelt Toko BoCo in op de trend van foodfestivals en foodcourts op andere festivals en de eetcultuur die daarbij hoort. Authentiek bereide makkelijke (en soms snelle) maar oh zo verrukkelijke en smaakvolle kleine hap. Denk aan Rendang met Sambal goreng boontjes of Javaanse Lazy Sate Ajam of andere kleine Indonesische gerechten. Dit alles geserveerd vanuit een authentieke Zwart/Witte caravan. Toko BoCo on Tour komt op diverse festivals in het hele land.

Toko BoCo on Tour op uw bedrijfsevenement, bruiloft of ander feest. Regelmatig wordt Toko BoCo on Tour ingehuurd om voor bedrijven de catering te verzorgen tijdens hun relatiedag, personeels- of ander feest.
Ook voor je bruiloft of ander feest mag je Boudewijn om een offerte vragen om met zijn foodcaravan je feest extra glans te geven.

Maar dat is niet het enige. Ieder jaar is Toko BoCo on Tour te vinden op het strand van het Balatonmeer in Hongarije. Boudewijn wordt speciaal ingevlogen om 7 dagen te koken op het multiculturele Babel Sound Festival. Vaste gast en fan van Toko BoCo op het festival is de Ambassadeur van Indonesië in Hongarije.