september, 2017

10sep12:0020:00Food Truck Festival KampenToko Boco On Tour

Meer

Details

Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen op zondag 10 september 2017 van 12.00 tot 20.00 uur op het strand van Music Club Kampen. Op deze eerste editie staan sfeervolle en authentieke Food Trucks waar je terecht kunt voor originele, lekkere en vaak ook nog eens gezonde en biologische culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er op het gebied van eten en activiteiten uiteraard rekening gehouden met kinderen. Zij kunnen zich hier volop vermaken. Toegang is voor iedereen gratis.

Deze unieke locatie aan het strand leent zich uitstekend voor een sfeervol Food Truck Festival. Met je voeten in het zand en omringt door lekker eten en drinken. Door een breed aanbod van Food Trucks komt elke liefhebber aan zijn trekken. Bezoekers kunnen munten kopen die bij de diverse Food Trucks kunnen worden ingeleverd.

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, dit Food Truck Festival wordt een smaak- en sfeervol dagje uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap, lekkere trek en een goed humeur. Dan zorgen wij voor de rest.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes: https://www.facebook.com/MusicClubKampen/

Tijd

(Zondag) 12:00 - 20:00

Locatie

Music Club Kampen

Flevoweg 90, 8265 PL, Kampen

X