Private dining / Catering

De tijd nemen. Dat is wellicht het allerbelangrijkste ‘ingrediënt’ in de Indonesische keuken. Een keuken die bekend staat om zijn vele specifieke kruiden. De smaakbeleving waarvoor de kruiden zorgen, komt tot volle uiting als zij de kans krijgen om goed in te trekken in de groente, het vlees of de vis. Vaak zijn gerechten een dag later nóg intenser van smaak.

Toko BoCo is partner van Kookkado.nl, de nieuwste giftcard in Nederland. Met de Kookkado giftcard kan je Boudewijn inhuren voor private dining.

Dit leent zich uitstekend voor private dining en catering. De meeste voorbereidingen zijn namelijk allemaal al gedaan. Alleen het ‘afkoken’ van de gerechten wordt ter plekke gedaan. Boudewijn kijkt graag naar de mogelijkheden om uw privé-feest of uw bedrijfsevenement een verrassende invulling te geven. Dit kan gaan van het serveren van kleine hapjes, tot een walking dinner en van een diner voor een klein gezelschap tot catering van een grote groep mensen. Ook zijn de overige concepten van Toko BoCo inzetbaar: M-EAT en Toko BoCo On Tour.