Workshops

Toko BoCo is het foodbedrijf van Boudewijn Coert. Deze passievolle thuiskok maakte in 2014 werk van zijn hobby: koken en mensen laten genieten van de gezelligheid die bij eten en drinken hoort. Onder Toko BoCo vallen de bijzondere food-concepten M-EAT en het in de zomer van 2015 gelanceerde Jusdeballesplus2.nl.

Andere mensen laten genieten van eten en gezelligheid. Dat is iets waar mijn hart van gaat kloppen. Mijn kookliefde kreeg ik letterlijk met de paplepel ingegoten. Het rook bij ons thuis altijd naar eten. Mijn ouders verdienden in de jaren ’60 extra geld met het koken voor toko’s, restaurants en particulieren. Ik mocht vaak meehelpen met de boodschappen doen. Geweldig vond ik dat.

Hierdoor heb ik heel veel authentieke Aziatische recepten leren kennen. Genieten van eten en drinken en lekkere gerechten maken voor familie en vrienden zijn in mijn leven altijd een grote passie geweest. Inmiddels heb ik van die passie ook mijn werk gemaakt. Als thuis- en gastkok draag ik graag bij om een privé- of zakelijk feest tot een succes te maken. Dit kan kleinschalig, maar ook conceptmatig met de eetvoorstelling M-EAT of mijn foodtruck Jus de Balles plus2.

Daarnaast vind ik het geweldig om mijn kennis en passie te delen. Zo verzorg ik regelmatig kookworkshops van de Aziatische keuken bij o.a. Smulweb Kookcollege. Mijn werk is geslaagd als mensen met een grote glimlach op hun gezicht genieten van elkaar en het lekkere eten en drinken.